+36 20 372 9008
   +36 70 323 2258

  urban0118@gmail.com
horvi_zoli@yahoo.com

   2028 Pilismarót, Vár utca 1.
(Magyarország)

 

 


Kedves Vendégeink!


Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket a Dunakanyarban, Budapesttől 50, Esztergomtól 15 km-re fekvő festői szépségű kisközség, Pilismaróton található vendégházunkban, mely a tavalyi évtől kezdve egy mobilházzal kiegészülve várja kedves látogatóit.
A nagy ház és a mobilház összesen akár 16 fős társaságok/csoportok befogadására is alkalmas.

Pilismarót és környéke számtalan sport és szabadidős programot kínál az idelátogatóknak.
A vízi sportok szerelmesei éppúgy hódolhatnak szenvedélyüknek, mint a kirándulni, horgászni, vadászni szeretőknek. Ideális helyszín a pihenésre, felüdülésre vágyók számára is.
A Duna part homokos-sóderes partja közkedvelt fürdőhely, ami a kisgyermekes családok számára is tökéletes strandolási lehetőséget nyújt. A Duna part 4 km-re van a vendégháztól ahol büfék, kishajó Zebegénybe, horgászat és még sok lehetőség van mindenkinek aki lelátogat a folyóhoz.
Aki kirándulni szeretne még kocsiba sem kell ülnie mert a háztól pár száz méterre indulnak a túra útvonalak, legyen az gyalog vagy bicikli túra.

A Dunakanyar közkedvelt kirándulóhely, valamennyi települése önmagában is kuriózum, múzeumaival, műemlékeivel és természeti látványosságaival nagyszámú bel- és külföldi látogatót vonz egész évben.

Sportolási és főzési lehetőségek a vendégház területén: ping-pong, csocsó, foci, tárcsázás, bográcsozás, szalonna sütés...
Igény esetén átvállaljuk a munka részét és megfőzünk Önök helyett a hangulatos présházban.

Parkolási lehetőség a zárt kertben.
Pár száz méterre minden megtalálható a faluban. CBA, COOP, zöldséges, orvos, ATM

A házban van internet kapcsolat, TV, teljesen felszerelt konyha, 4 szoba, 2 fürdő, WC, hatalmas kert, ahol a gyerekek játszani tudnak.

Ajánljuk kisebb csendes elvonulásokra, kézműves csapatoknak, biciklis és túrázó csapatoknak...

2023. július 1-től Szép kártyát is elfogadunk!

2024. április 1-től hétvégékre minimum két éjszaka foglalható. Hétköznap 20% takarítási felár ellenében foglalható szállás egy éjjelre.


Mivel vannak szomszédaink ezért sajnos a hangoskodást este 9 után mérsékelni kell.

 

Várjuk Kedves Vendégeinket!