+36 20 372 9008
   +36 70 323 2258

  urban0118@gmail.com
horvi_zoli@yahoo.com

   2028 Pilismarót, Vár utca 1.
(Magyarország)

 

 


Kedves Vendégeink!


Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket a Dunakanyarban, Budapesttől 50, Esztergomtól 15 km-re fekvő festői szépségű kisközség, Pilismaróton található vendégházunkban.

A Dunakanyar közkedvelt kirándulóhely, valamennyi települése önmagában is kuriózum, múzeumaival, műemlékeivel és természeti látványosságaival nagyszámú bel- és külföldi látogatót vonz egész évben.

Pilismarót és környéke számtalan sport és szabadidős programot kínál az idelátogatóknak.
A vízi sportok szerelmesei éppúgy hódolhatnak szenvedélyüknek, mint a kirándulni, horgászni, vadászni szeretőknek. Ideális helyszín a pihenésre, felüdülésre vágyók számára is.
A Duna part homokos-sóderes partja közkedvelt fürdőhely, ami a kisgyermekes családok számára is tökéletes strandolási lehetőséget nyújt. A Duna part 4 km-re van a vendégháztól ahol büfék, kishajó Zebegénybe, horgászat és még sok lehetőség van mindenkinek aki lelátogat a folyóhoz.
Aki kirándulni szeretne még kocsiba sem kell ülnie mert a háztól pár száz méterre indulnak a túra útvonalak, legyen az gyalog vagy bicikli túra.

Sportolási és főzési lehetőségek a vendégház területén: ping-pong, csocsó, foci, tárcsázás, bográcsozás, szalonna sütés...
Igény esetén átvállaljuk a munka részét és megfőzünk Önök helyett a hangulatos présházban.

Parkolási lehetőség a zárt kertben.
Pár száz méterre minden megtalálható a faluban. CBA, COOP, zöldséges, orvos, ATM

A házban van internet kapcsolat, TV, teljesen felszerelt konyha, 4 szoba, 2 fürdő, WC, hatalmas kert, ahol a gyerekek játszani tudnak.

A fotelágyakkal együtt akár 12-14 főnek is tudunk szállást biztosítani,(természetesen ez a baráti társaságon múlik mert csak 2 fürdő van) továbbá a bevállalósabbak sátorozni is tudnak illetve lakókocsival is be lehet parkolni.

Ajánljuk kisebb csendes elvonulásokra, kézműves csapatoknak, biciklis és túrázó csapatoknak...

Tavasztól az új mobilházzal kiegészülve nagyobb csapatokat is tudunk fogadni.

Mivel vannak szomszédaink ezért sajnos a hangoskodást este 9 után mérsékelni kell.

Július 1-től Szép kártyát is elfogadunk!

A vendégházat csak kizárólagosan adjuk ki, tehát más vendégek nem zavarják a pihenésben. Június 1-től csak 2 éjszakától foglalható.

 

 

Várjuk Kedves Vendégeinket!